Blæsborgparken

Kvaliteter

De 35 energivenlige dobbelthuse på Blæsborgvej rummer alt hvad den moderne familie har brug for. Kvarteret skaber rammerne for en hyggelig og funktionel hverdag.

  • 3 typer bolig

  • Vedligeholdelsesvenlige materialer

  • Veldisponerede og godt indrettede boliger

  • Grønne områder og gode indkøbsmuligheder

Detaljer

Man indtræder i en entréen, som er belagt med klinker og indeholder elementer fra HTH. Fra entréen er der adgang til den lyse opholdsstue med adgang til haven, som er i åben forbindelse med med husets lyse køkken. Badeværelset er belagt med klinker og er funktionelt indrettet. Boligerne er delt med med 2 eller 3 værelser. Tilhørende findes carport og redskabsrum til hver enkelt bolig.

Aalborg Øst – en bydel i udvikling

En attraktiv fordel ved Aalborg Øst er placeringen tæt på centrum, og den gode infrastruktur. Her er ses fra flere virksomheder en stor fremadrettet erhvervsudvikling hvor flere virksomheder udvider i forbindelse med det nye super sygehus, heriblandt også Aalborg Universitet.

Nogle af de eksisterende virksomheder i området tæller bl.a. Siemens Wind Power, Aalborg Portland, Aalborg Havn og Bladt industries. Mange af disse sender positive signaler om fremtiden i form af investeringer og udvidelser.

Området rummer også grønne områder og legepladser. Her findes gode skoler og pasningsmuligheder og indkøbene kan gøres lokalt. Vil man besøge specialbutikkerne i centrum, er der nem forbindelse med busser.

Se mere: blæsborgparken.dk

Frost & Kjøller Ejendomme A/S
Danmarksgade 28, st. th.
9000 Aalborg

Telefon: 52 11 88 87 

Email: udlejning@fke.dk
CVR: 36950145

Følg med