Boligporteføljen udvides på Marshalls Allé

09. april, 2018
Frost og Kjøller udvider porteføljen til i alt 93 lejeboliger i den attraktive bydel ved Gigantium, Universitetet og Aalborgs nye supersygehus.
De 46 nye boliger, som forventes at stå klar i 2020, bliver de sidste i rækken af i alt 4 etaper af nyopførte moderne boliger til udlejning hos Frost og Kjøller Ejendomme.
 
Der bliver opført 32 lejligheder på hver 85 m2 i et flot etagebyggeri, samt 14 rækkehuse i to plan på 90 m2. Boligerne kommer til at ligge blandt grønne fællesarealer, med bl.a. et lille bytorv, bålplads, skatebane og frugttræer. Boligerne er placeret tæt på stisystemer, så det er nemt at komme ind mod byen og rundt i området.
 
Det attraktive område på Marshalls Allé, hvor boligerne bliver opført, er på mange måder det nye populære område i Aalborg. Her er der plads til børnefamilier, kvalitetsbevidste singler og moderne seniorer. Når man bor på Marshalls Allé, får man det bedste fra to verdener -  kort distance til byens kulturelle liv, men rolige omgivelser tæt på grønne områder.
 
”vi oplever at efterspørgslen efter boliger i god kvalitet, moderne design og funktionalitet er stor i Aalborg-området, og det behov ønsker vi at matche med boligerne på Marshalls Allé”, fortæller Anne Mette Frost, indehaver af Frost og Kjøller Ejendomme.
 
Netop høj kvalitet, moderne design og smart funktionalitet er ordene, der beskriver de nye række- og etagehuse med 3 eller 4 værelser, som bliver opført på Marshalls Allé. Med en facade af flotte mursten med grå fuge, køkken og bad fra Designa, samt hvidevarer fra MIELE er boligerne bygget til at tilpasse sig den moderne lejers behov og ønsker.
 
Anne Mette fortæller, ”vores engagement i byggeprocessen fra start til slut og vores nære kontakt til vores lejere i hverdagen, betyder, at vi kan være skarpe på netop de behov og tendenser, der rør sig lige nu. Vi tilbyder det, vores lejere efterspørger – og så er det jo bare et ekstra plus for lejerne at området ved Gigantium blomstrer og udvikler sig”.

Frost & Kjøller Ejendomme A/S
Danmarksgade 28, st. th.
9000 Aalborg

Telefon: 52 11 88 87 

Email: udlejning@fke.dk
CVR: 36950145

Følg med