Om os

Bag Frost & Kjøller Ejendomme står duoen Anne Mette Frost og Magnus Kjøller. Vi opkøber boligudlejningsejendomme i varierende størrelser og udvikler projekter fra første spadestik til sidste penselstrøg.
Vi arbejder primært med private lejere, og vores fokus ligger på den høje kvalitet, uanset om der er tale om enkelte, renoverede lejligheder, hele ejendomme eller nybyggeri. Vores ejendomsportefølje består af ejendomme i Aalborg og Nørresundby, hvor vi har et stærkt lokalkendskab. Tilfredse og stabile lejere er vores motivation, og den høje kvalitet arbejder altid i forening med fornuftige lejepriser. Som lejer og investor finder du også sikkerhed og tryghed i at Frost & Kjøller Ejendomme har en sund og særdeles stabil økonomi.

"Aalborg har oplevet den største befolkningstilvækst af alle kommuner i Danmark, over de seneste 4 år, med 10.000 nye indbyggere, og der forventes samtidig en befolkningstilvækst på 7,2 procent henover de næste 10 år. Der er derfor rigtig stor efterspørgsel, men vi kan ikke skaffe tilstrækkeligt med boliger i centrum. Derfor investerer vi nu i at opføre familieboliger til overkommelige priser i områder som Aalborg Øst, hvor prognoser også viser en forventelig fremgang i folketallet" - Partner Anne Mette Frost fra Frost & Kjøller Ejendomme.

Frost & Kjøller Ejendomme A/S
Danmarksgade 28, st. th.
9000 Aalborg

Telefon: 52 11 88 87 

Email: udlejning@fke.dk
CVR: 36950145

Følg med