Poul Anker Bechs Vej - Hasseris Enge
9200 Aalborg SV

Til 1. september 2019 står 9 moderne rækkehuse klar til indflytning, placeret midt i en rolig oase i det attraktive område ved Hasseris Enge. Alle 9 boliger er til udlejning. 

 

De 115 m2 er indrettet så der er plads til hele familien. Førstesalen er indrettet med 3 soveværelser, samt stort walk-in og badeværelse. Førstesalen byder desuden på en dejlig stor terrasse, hvor man kan nyde udsigten udover området. 

Den rummelige og lyse stue er kombineret med køkken-alrum, så stueetagen danner rammen om familiens fælles aktiviteter. Her er der også udgang til en dejlig have, med terrasse til de lyse sommeraftener med familien og vennerne.

Det er tilladt at holde husdyr efter aftale. 

 

Til boligerne er der valgt materialer af høj kvalitet, som samler heldhedsindtrykket af boligen. Køkken- og badelementerne er fra Hanstholm Køkkener, med alt i hårde hvidevarer fra Bosch og med eksklusiv Corian bordplade. Plankegulvet i eg falder i god harmoni med de lyse rum og det hvide gipsloft, hvor de grå 60x60 fliser i badmiljøet fremmer den eksklusive stemning i boligen. Med gulvvarme i begge plan bliver samtlige kvadratmeter udnyttet til fulde. 

 

Rækkehusene opføres med en flot hvidpudset facade, med træelementer der bryder den hvide facade og fører tankerne hen på de omkringliggende grønne områder ved Sorthøj og engene. Området ved Hasseris Enge er i en stor udvikling og bylivet rykkere nærmere. Fra boligen er der kun 5 km. ind til Aalborg centrum og endnu kortere til Hasseris bymidte, den lokale busterminal og dagligvarebutikker. 

Hold dig opdateret?

Udfyld formularen og vi kontakter dig, når der er nyt om projektet.

Frost & Kjøller Ejendomme A/S
Danmarksgade 28, st. th.
9000 Aalborg

Telefon: 52 11 88 87 

Email: udlejning@fke.dk
CVR: 36950145

Følg med