Marshalls Alle
9220 Aalborg Ø

Velkommen på Marshalls Allé.

Aalborgs nye attraktive bydel som kombinerer kort afstand til centrum, samt mulighed for at nyde de omkringliggende grønne oaser ved Aalborg Universitet, Gigantium og Aalborgs nye supersygehus.  

Frost og Kjøller Ejendomme tror på området og investerer i bydelens udvikling med opførelsen af mere end 100 lejemål i det populære område. Boligerne bliver opført til den kvalitetsbevidste familie eller par med fokus på funktionel indretning i en moderne og tidsaktuel stil.

Boligerne varierer i størrelse med 3, 4 eller 5 værelser fordelt på 83 - 117 m2 og fås som både fritliggende hus, rækkehus eller lejlighed. 

Vi bygger efter hverdagens behov, med fokus på flot design i høj kvalitet og gennemtænkte løsninger. Der er særligt fokus på husets kerne, køkken/alrummet som byder til socialt samvær og skaber rammen for familiens hyggelige stunder. Det store lysindfald i huset åbner boligens rum op og giver en følelse af, at være tæt på naturen. Her er der rum og plads til at være sammen i skønne rammer.  Boligerne har alle udgang til egen privat have/terrasse og efter aftale er det muligt at holde husdyr. 

Boligerne står klar i flere etaper. 

Se ledige boliger her. 

Nedenfor kan du læse mere om de nyopførte huse. 

Lejeinformation om Marshalls Alle 114-117 m2  (næste ledige boliger står indflytningsklar 1. september 2019)

Lejeinformation for Marshalls Allé 105 - 110 m2 (næste ledige boliger står indlfytningsklar 1. december 2018)

 

 

Hold dig opdateret?

Udfyld formularen og vi kontakter dig, når der er nyt om projektet.

Frost & Kjøller Ejendomme A/S
Danmarksgade 28, st. th.
9000 Aalborg

Telefon: 52 11 88 87 

Email: udlejning@fke.dk
CVR: 36950145

Følg med