FROST OG KJØLLER EJENDOMME INVITERER TIL PÅSKEJAGT

Vi inviterer til forårets store påskejagt på Marshalls Allé i det østlige Aalborg d. 17. april. Samtidig kan man besøge vores åbent hus og høre mere om de kommende byggeetaper i det attraktive område.  

Invitationen gælder alle familier der er interesseret i området, samt nuværende og kommende lejere i nybyggerkvarteret på Marshalls Allé.

Vi tror på området i det østlige Aalborg, og ønsker at bidrage til et godt boligområde, der samler beboerne i nybyggerkvarteret på tværs af hinanden. Det gør vi bl.a. ved at opføre boliger i villa-oaser, hvor beboerne bor på private veje, med få boliger” udtaler Anne Mette Frost, partner og direktør i Frost og Kjøller Ejendomme A/S.

Hun fortsætter, ”Men det er samtidig vigtigt for os at kigge på, hvordan man skaber et socialt godt miljø i vores boligområder. Naboskabet og arrangementer, der understøtter fællesskabsfølelsen, er noget vi aktivt ønsker at bidrage til hos Frost og Kjøller Ejendomme”, udtaler Anne Mette Frost.

Æggejagten bliver skudt i gang af påskeharen kl. 14.45 fra adressen Marshalls Allé 206, 9220, hvor børnene får uddelt et kort over boligområdet og kan lede efter de gemte, farvestrålende æg, fra bl.a. Aalborg Chokoladen. Blandt chokoladeæggene gemmer der sig 3 præmier, sponsoreret af bl.a. Aalborg Klatrepark, Haribo og Cirkus Arena. Påskejagten foregår efter først-til-mølle-princippet, da der er et begrænset antal æg gemt i området.

Påskeharen deltager på selve æggejagten, mens repræsentanter fra udlejningsfirmaet står klar til at byde indenfor i udstillingshuset i tidsrummet 14.30 – 16.30. Her er det muligt at høre mere om de kommende boligetaper med fritliggende huse og rækkehuse til september 2019 og januar 2020.

Husk, at tilmelde dig eventen på Frost og Kjøller Ejendommes begivenhed i Facebook: https://www.facebook.com/FrostOgKjoellerEjendomme/

 

Påskeharen kommer – kommer du?