NYHED FORÅRET 2020: 16 NYOPFØRTE LEJLIGHEDER PÅ MARSHALLS ALLÉ I AALBORG STÅR KLAR 1. APRIL

Til foråret 2020 udvider Frost og Kjøller Ejendomme A/S udlejningsporteføljen med 16 lejligheder i et arkitekttegnet to-etagesbyggeri, i det østlige Aalborg. I alt opfører Frost og Kjøller Ejendomme A/S 32 lejligheder inden udgangen af 2020.

Det østlige Aalborg: Et attraktivt boligområde i vækst

Området Marshalls Allé ved Gigantium, AAU og det nye Super Sygehus er i en spændende udvikling. Siden 2018 har Frost og Kjøller Ejendomme A/S udlejet nyopførte, eksklusive, fritliggende villaer og rækkehuse på Marshalls Allé i det østlige Aalborg.

Frost og Kjøller Ejendomme A/S opfører i alt 117 boliger i området, og nu står næste boligetape klar; 16 lejligheder i høj kvalitet. Lejlighederne er en nyhed, som har været efterspurgt blandt lejere, og forventes at blive en udlejnings-succes på lige fod med tidligere boligprojekter i området.

Læs mere om den nye boligetape her: https://fke.dk/huse-til-leje-i-aalborg-marshalls-alle-6-2/ .

Vi bygger efter lejernes behov: Overkommelige boliger til gode priser

“Vi får mange henvendelser fra lejere, som ønsker at bo på Marshalls Allé, men i en mindre bolig. Mange der bor alene eller bor som par ønsker at bo i en lejlighed, hvor værelserne er rummelige, og hvor du møder naturen, når du træder udenfor døren” udtaler Anne Mette Frost, partner og administrerende direktør i Frost og Kjøller Ejendomme A/S.

Hun fortsætter, “derfor har vi valgt at opføre overkommelige boliger i et mix på mellem 84 – 118 kvadratmeter, som naturligvis også er med til at gøre dem attraktive prismæssigt for lejerne”.

Udlejningsporteføljen tæller bl.a. fritliggende villaer på 117 m2, rækkehuse på 114 m2, rækkehuse på 90 m2 og lejligheder på 84 m2. Her er det muligt at få en bolig med enten 3, 4 eller 5 værelser, alt efter hvor stor familien er.

Se alle ledige boliger her: https://fke.dk/marshalls-alle-2-2/

Udnyttelse af kvadratmeter og materialer i høj kvalitet

De kommende lejligheder bliver opført med 3 eller 4 værelser fordelt på 86 m2 eller 90 m2. De store lyspartier i lejlighederne sikrer at dagslyset oplyser alle rum, et ´must´ i en lejlighed beliggende blandt grønne områder og med udsigt til åben himmel.

Alle kvadratmeter i lejlighederne er udnyttet maksimalt. Det store leverum, køkkenet fra Svane Køkkenet og stue, er forbundet, så rummet opleves som åbent og lyst, med plads til social udfoldelse. Badeværelset er i moderne stil med indbygget vaskesøjle af hårde hvidevare fra Siemens. Værelserne er indrettet med hvide indbygningsskabe fra Svane Køkkenet.

Det omkringliggende område kan nydes udenfor på egen privat terrasse eller altan, som alle er orienteret mod syd. Stue-etagelejlighederne får desuden en ekstra terrasse mod nord.

Det er arkitekthuset SIEM som står bag det flotte 2 etagesbyggeri. Boligområdet er tegnet med respekt for den omkringliggende natur og med et ønske om at skabe gode fælles arealer, til glæde for Frost og Kjøller Ejendommes lejere.

Her ses lejlighederne, der står klar til foråret 2020 på Marshalls Allé i Aalborg. Alle lejligheder har sydvendt altan/terrasse.

Boligerne på Marshalls Allé er lyse og rummelige. Her er lejlighedens hjerte leverummet med stue og køkken i ét.
Lejlighederne bliver opført med 3 eller 4 værelser.