Bag Frost & Kjøller

Bag Frost & Kjøller Ejendomme står duoen  Anne Mette Frost og Magnus Kjøller. 

Vi opkøber boligudlejningsejendomme i varierende størrelser og udvikler projekter fra første spadestik til sidste penselstrøg.

Vi arbejder primært med private lejere, og vores fokus ligger skarpt rettet på den høje kvalitet, uanset om der er tale om enkelte, renoverede lejligheder, hele ejendomme eller nybyggeri.

Vores ejendomsportefølje består af ejendomme i Aalborg og Nørresundby, hvor vi har et stærkt lokalkendskab. Se hele vores ejendomsportefølje her.

Tilfredse og stabile lejere er vores motivation, og den høje kvalitet arbejder altid i forening med fornuftige lejepriser. Som lejer og investor finder du også sikkerhed og tryghed i at Frost & Kjøller Ejendomme har en sund og særdeles stabil økonomi.

Vi investerer i opførelsen af varierende typer af familieboliger i områder som det østlige Aalborg, hvor vi ser flere og flere tilflyttere. Vi tror på området og er taknemmelige for, at vores lejere har taget så godt i mod den nye bydel i Aalborg, som vi har været med til at udvikle. Vi tror på områder, der på bedste vis kombinerer by- og naturliv” – Partner Anne Mette Frost fra Frost & Kjøller Ejendomme, marts 2019.

Vi tager del i Aalborg - gennem støtte og samarbejde