VI HAR VOKSEVÆRK: UDVIDER MED 24 RÆKKEHUSE PÅ MARSHALLS ALLÉ

Frost og Kjøller udvider deres ejendomsportefølje med 24 nyopførte rækkehuse på Marshalls Allé 11-57 – alle til udlejning.

Rækkehusene er opført til den kvalitetsbevidste familie med fokus på funktionel indretning i en moderne og tidsaktuel stil. Boligerne er opført i to og ét plan, samt varierer i størrelse med 3 eller 4 værelser fordelt på 83 – 110 m2. De varierende kvadratmeter giver en alsidig udlejningsportefølje i ét af Aalborg mest attraktive byområder. De 24 rækkehuse bliver en del af Frost og Kjøller Ejendommes større ejendomsportefølje på Marshalls Allé, som allerede tæller 93 boliger under opførelse. 

“Vi tror på området ved Marshalls Allé, Aalborg Øst og investerer i bydelens videre udvikling til at blive et attraktivt område for både børn og voksne. Det er en bydel som på få år er blomstret og stemningen blandt vores lejere emmer af god energi og gode nabofællesskaber”, udtaler Anne Mette Frost, partner i Frost og Kjøller Ejendomme A/S.

Hun fortsætter, “Marshalls Allé er en bydel der kan det hele – her har du let adgang til de daglige indkøb, du er tæt på grønne arealer som lægger op til fri leg blandt børnene i området. Dertil er du tæt på Gigantium, som tilbyder en alsidig palette af kulturelle, samt sportslige aktiviteter, og med de gode busforbindelser er du hurtigt inde i Aalborg Centrum. Udviklingen af området er kun begyndt og vi glæder os over, at interessen er stor for både området og vores lejeboliger. Det vidner om, at Aalborg Øst er blevet Aalborgs nye populære bydel”.

BOLIGEN: De 24 rækkehuse er bygget efter hverdagens behov, med fokus på flot design og gennemtænkte løsninger. Der er særligt fokus på husets kerne, køkken/alrummet som byder til socialt samvær og skaber rammen for familiens hyggelige stunder. Det store lysindfald i huset åbner boligens rum op og giver en følelse af, at være tæt på naturen. Her er der rum og plads til at være sammen i skønne rammer.  Boligerne har alle udgang til egen privat have/terrasse, samt et dejligt gårdmiljø foran huset. Det er muligt at holde husdyr efter aftale.

UDLEJNING: Udlejning af boligerne er startet. Ved interesse kontakt os gerne på tlf. 52118887 eller på mail: udlejning@fke.dk.